Fagyasztott pékáru egyenesen a polcokra

A fagyasztott pékárunak nincs párja, erről az Ön pékségének vásárlói is így fognak vélekedni, ezt garantáljuk.

A különböző pékségek közötti különbségek adják a pékárut forgalmazó üzletek sikerét. A vásárlók szívesen keresik fel azokat a helyeket, ahol a kedvenceiket találják meg a pultokban. A briós, a túrós táska, a sós kifli vagy a mákos patkó klasszikus péksütemények, amiket a legtöbb helyen naponta megsütnek. A különbségek a minőségben és az ízekben rejlenek.

Senki nem szeret egy hosszú munkanap után beleharapni egy szikkadt, alig töltelékes péksüteménybe, amihez egész nap nagy reményeket fűzött. A reggeli finomságok is meghatározóak tudnak lenni. Nincs is jobb annál, mint egy friss fitnesz kifli és a forró kávé kettősével indítani a napot. A bármelyik részében finom, friss, emlékezetes pékterméket várnak el a vevők.

Fagyasztott és mindig ugyanolyan minőség

A fagyasztott pékáru minőségi termékei nemcsak hihetetlenül finomak, de nagyon változatos kínálatban is kaphatóak. Egyetlen napon, hajnali sütés nélkül kerülhet a kínáló pultba kalács, zsemle, ízes bukta, pogácsa vagy teljes kiőrlésű vekni és rétes is. 

Minden pékáru ugyanolyan foszlós, laktató, kellemes ízvilágú, reggel, délben és akár este is. Az ilyen kínálat több vevőt tud vonzani, akik hírét viszik a mindig finom és friss, sokféle péksüteményt tartalmazó kínálatnak.

Ha nem szeretne olyan tucat pékséget üzemeltetni, aminek átlagos bevétele és átlagos vevőköre van, akkor lépjen szintet! Döntsön a Pájer fagyasztott pékáruk mellett! A változás és a fejlődés garantált.

A pékség franchise-unknak megéri a tagjává válni. Egy vállalkozás vezetőjeként mindenki tisztában van azzal, hogy a siker egyik feltétele a vásárlók igényeinek a kiszolgálása. Mindig friss, mindig sokféle és ízletes pékáruval nem fog csalódást okozni egy betérő vendégnek sem.

Mit kell tennie ahhoz, hogy Pajer péktermékeket tudja forgalmazni az üzletében? Forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken és mi megosztjuk Önnel a legfontosabb információkat!