Fagyasztott péksütemény nagykereskedelem? Legyen az része Ön is!

A Pajer Pékség a fagyasztott péksütemény nagykereskedelemben vezető szerepet foglal el. A mindenkor friss pékárut mi szállítjuk Önnek.

A péksütemény mindenkinek hozzátartozik a hétköznapjához. Egy illatos vajas croissant nélkül el sem indul a reggel, a teljes kiőrlésű stangliból szendvics készül az iskolába, de a délutáni kávé ízét is jól kiegészíti a túrós-barackos leveles sütemény.

A pékáru persze csakis frissen, forrón az igazi, azon melegében, a sütőből. A vásárlók is ezért lépnek be egy pékség ajtaján, de többé nem kell nyitáskor, korán reggel sorba állniuk érte. A hagyományos pékségek sajnos nem képesek kiszolgálni a mai igényeket. A vásárlók szeretnek a nap bármelyik órájában péksüteményt venni és el is várják, hogy az friss, ropogós legyen. Reggel hétkor, délután egykor vagy este hatkor is kínálhat a vendégeinek ugyanolyan minőségű, friss finomságokat, sósat vagy édeset, fitt vagy hagyományos recept szerint készült péksüteményeket egyaránt.

Fagyasztottból mindig frisset

A fagyasztott pékárut csak elő kell venni, berakni a sütőbe és pillanatok alatt elkészül az új adag termék, ami már mehet is a polcokra. Minden nap helyben süthet, bármikor, bármekkora adagot. Ön dönti el, hogy miből mennyi készüljön és ehhez nem kell változtatnia a munkaidőn vagy az alkalmazottak létszámán. A vásárlók odavannak a szilvás tepertős papucsokért? Készülhet belőle napi öt adag is. Már délre elfogyott a vaníliakrémes croissant? A fagyasztott pékáru gyorsan felenged és már mehet is a tepsibe.

Bármikor süthet, alapanyagbeszerzés nélkül, a fáradtságos előkészítést megspórolva. A péksütemények elkészítésének a legjobb része marad Önre minden nap, a sütőben illatozó pékáru kiszedése.

A pékségünk finomságai az Ön pékségének a finomságai is. A franchise-unkban mindig örömmel látunk új tagokat. Csatlakozzon hozzánk, vegyen részt a kiemelkedően finom, friss péksütemények sütésében és a változatos termékek forgalmazásában! A franchise tagoknak járó előnyökről mindent megtudhat, ha kapcsolatba lép velünk az egyik elérhetőségünkön.