Franchise pékség: Önnek csak elszántságra lesz szüksége!

Franchise pékség nyitásával viszonylag egyszerűen indíthat vállalkozást, és komoly sikereket is elérhet, ha elég elszánt és tettre kész!

Ön is szeretne belevágni egy vállalkozás elindításába, hogy biztos alapokra helyezhesse a jövőjét, de valami hiányzik? A legtöbb esetben ez a pénz, de az ötlet is lehet olyasmi, ami elsőre jónak tűnik, mégsem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Egy franchise pékség nyitásával azonban szinte lehetetlen mellényúlni, csupán egy jó, forgalmas helyet kell találni hozzá!

A franchise lényege, hogy a franchise tulajdonosa és a vállalkozó között egy szerződéses kapcsolaton alapuló együttműködés jön létre; a tulajdonos adja a vállalkozáshoz szükséges berendezéseket és az árut, a vállalkozó pedig biztosítja az üzlethelyiséget és a kemény munkát. Többféle franchise-lehetőség - így például a franchise pékség - is létezik, de mindegyikre igaz, hogy a franchise tulajdonosa a cég nevének, bejegyzett védjegyének, valamint a hozzá tartozó üzletviteli tapasztalatának használati jogát biztosítja a partnerei számára, ráadásul sokszor még más módokon is támogatást nyújt az üzletmenet fellendítéséhez.

Esetünkben ez a következőképp működik: Ön, mint partnerünk, kiválasztja és átalakítja az üzlethelyiséget, mi pedig gyakorlatilag minden egyebet átadunk, amire a franchise pékség elindításához szükség lesz, azaz a berendezéseket - sütőket, hűtőket - és berendezési elemeket, mint például a kínálópultokat, de ezen felül a fagyasztott pékárut is folyamatosan biztosítjuk, Önnek pedig ezután mindössze munkát kell befektetnie, majd élveznie annak gyümölcsét!

Érdemes tudnia, hogy a fagyasztott pékáru elkészítési ideje jelentősen kevesebb mintha Ön készítené, tehát amint készen áll az üzlethelyiség a vásárlók rohamára, Ön már nyithatja is a franchise pékséget, és akár már az első napon komoly haszonra is szert tehet!

Amennyiben szeretne vállalkozást indítani, csatlakozzon hozzánk, és nyisson franchise pékséget, ha pedig kérdése merülne fel a csatlakozással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!