Látványpékség franchise: hagyományos íz, megszokott minőség egész nap

Egy látványpékség franchise tagjának lenni annyit jelent, hogy a friss termék elérhetősége egész napra szól, nem csak a reggeli órákra.

Rohanó világban élünk, ahol ezernyi feladatot kell bezsúfolni 24 órába és ahol mindenhez azonnal hozzá lehet jutni. Ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor jól tudjuk, hogy ebben a világba egy hagyományos pékség már fájdalmasan ódivatúnak számít. Mindenki a frisset szeretné megvásárolni, hogy még azon melegében, omlósan, illatosan haraphasson bele a kedvenc leveles péksüteményébe vagy lekváros buktájába.

A munkaidő változatossága, az emberek eltérő napi beosztása teljesen különbözik attól a napirendtől, ami korábban volt jellemző. Vannak, akik hajnalban már talpon vannak és reggel hétkor vásárolják az első, frissen sült péksüteményüket. Mások délelőtt indulnak kényelmes sétára, megint mások délután szeretnek beülni egy kis finomságra munka után, mielőtt hazatérnek.

Frissen minden nap, egész nap

A hagyományos pékség egy napja a következőképpen néz ki: korai kelés, előkészítés, mérés, tésztagyúrás , töltelék készítés, kelesztés, sütés, díszítés, a péksütemények kipakolása, értékesítése. Ez teljesen megszokott munkafolyamat, de ma már nem praktikus.

A fagyasztott pékáru jobban ki tudja szolgálni az egész napos frissen sült pékárura vonatkozó igényeket. Mindezt úgy, hogy nem kell hozzá megerőltető munkát végezni és a munkanapot sem kell hajnalok hajnalán elkezdeni.

A fagyasztott péktermékek minősége, ízvilága semmiben sem marad el a helyben sütött sós és édes pékáruétól. A különbség annyi csupán, hogy zárás előtt is meleg sütemény kerül a vásárló kezébe.

A Pájer Pékség hálózat tagjának lenni annyit jelent, hogy mindenki egyformán elkötelezett a hagyományos ízek és a megingathatatlan minőség mellett. Minden vállalkozást tárt karokkal fogadunk, akinek szimpatikus ez a filozófia. Mit kell tennie azért, hogy egy ilyen csapat tagja legyen? A teljes körű tájékoztatást kérje a kollégánktól, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalon található elérhetőségek egyikén!