Pékség franchise: ha fagyasztott pékáru gyártóra lenne szüksége

Cégünk tevékenysége többek között a fagyasztott pékáru gyártására is kiterjed, ami megkönnyítheti új vállalkozása beindítását!

A pékségek virágkorukat élik; szinte minden sarkon található egy, és mindegyik hatalmas forgalmat bonyolít, ami nem véletlen, hiszen egy jó péksüteményt senki sem utasít vissza. Péksüteményeket eszünk reggelire, sokan ebédre és vacsorára is ezt választják, és egy hirtelen megéhezést is könnyedén lehet csillapítani velük, ráadásul olyannyira változatosak, hogy mindenki megtalálhatja közöttük az ízlésének megfelelőt, nem is beszélve a különféle diétákhoz kapcsolódó előírásokról, amelyek szintén teljesíthetőek a megfelelő péksüteményekkel.

Éppen ezért az sem meglepő, hogy sokan választják a pékség nyitását, amikor új vállalkozást szeretnének indítani, bár persze sokan vissza is rettennek tőle, hiszen egy pékséghez számtalan eszköz és kellék szükséges, a megfelelő méretű üzlethelyiségről, annak átalakításáról és a szakképzett munkaerőről már nem is beszélve. Ez viszont csak akkor igaz, ha mindent egy helyen, házon belül szeretnének megoldani; egy pékség franchise-hoz csatlakozva azonban minden sokkal egyszerűbb!

A pékség franchise lényege, hogy a vállalkozó csak a munkaerőt és a megfelelő üzlethelyiséget biztosítja, a franchise pedig a berendezést, a gépeket és a fagyasztott pékárut, mindezt pedig egy kölcsönösen előnyös szerződés foglalja keretbe. Így lényegesen alacsonyabb költségkeretből beindítható egy új pékség, mintha mindent saját erőből, vagy esetleg egy banki hitelből kellene megoldani.

Cégünk pékség franchise-t üzemeltet, de emellett fagyasztott pékáru gyártásával is foglalkozunk, hogy partnereinknek ne legyen gondja a minden nap friss pékárura. Ha vállalkozást szeretne indítani, és ehhez szüksége lenne egy, a hátteret biztosító partnercégre, Önnek is érdemes bennünket választania!

Amennyiben kérdése lenne a pékség franchise részleteivel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megtudni, milyen előnyökkel jár, ha fagyasztott pékáru gyártóként mi lennénk az Ön partnerei, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!