Bemutatkozás

Pékségünket 2004. január 1-vel úgynevezett családi vállalkozásként kezdtük. Megelőzően vendéglátással, cukrászattal, kempingszolgáltatással foglalkoztunk, ezt bővítettük a péküzem létesítésével. 

A hagyományos péküzemünk többszöri irányváltás és útkeresés után állapodott meg a hagyományos termékek fagyasztásos technológiájának alkalmazása mellett. 2008 - 2010-től kialakítottuk franchise rendszerünket és talán elsőként - a hagyományos ízvilágot követve - a zsemle kifli termék csoportot vezettük be a "látványpékség" piacra. 

Ezekkel a termékekkel - a fogyasztói szempontból igen fontos (puhaság és ízvilág) - piacvezetők vagyunk. 2013 - 2014-től a hagyományos ízvilágú termékválasztékunkat megtartva, a további termék előállításunkat modernizáljuk, és a piac igényeihez igazítjuk. 

2015-től a termékpalettánkon megtalálhatók, a prémium, a hagyományos és szénhidrát csökkentett termékek is. A termékajánlónk üzenete a teljességre és az innovatív megoldásokra való törekvést hivatott közvetíteni a partnereink számára. 

Köszönjük, hogy érdeklődik tevékenységünk iránt, és a további oldalakon bizonyára megtalálja a válaszokat arra, hogy miként tudjuk segíteni vállalkozásának további fejlődését. 

 

Miért válasszon minket?

Ha Ön a megszokottól, a minden utcasarkon kapható látvány péktermékektől eltérőt akar, és fontos számára a másság, az egyediség, akkor 
.......tekintse meg termékválasztékunkat. 

Tény. hogy a jó minőségű, egész nap friss kiflit, zsemlét, túrós buktát a vásárlók minden nap vásárolják, mert szeretik 
....... ez a mi erősségünk. 

A jó minőségű (kifli, zsemle, stb.) termékeinknek köszönhetően a megelőző bolti sütési mennyiségeket a bevezetést követően megtöbbszörözzük, ami a napi vásárlók számának növekedését jelenti 
...... Ön is szeretné? 

Garanciát vállalunk, hogy Mi nem nyitunk az Ön üzletére másikat 
...... egyediség, biztonság. 

A termékeinket boltja egyedi akciójára is használhatja, ezt biztos nem licitálja alul a szomszéd bolt 
...... mivel nincs neki

 

Pájer Pékség csapata