A fagyasztott pékáruk között ott vannak a kedvencek

A fagyasztott pékáruk széles választéka garantálni tudja, hogy a vásárlók megtalálják a kedvenceiket a kínáló pultban.

Péksüti minden napra

A hétköznap reggelek nem is indulhatnának jobban, mint egy forró kávé és egy zamatos péksütemény társaságában. Még mindig a frissen sült pékáru számít az első számú kedvencnek, ha reggeliről vagy tízórairól és uzsonnáról van szó.

Megannyi íz, összetevő és forma csábítja a vásárlókat, vendégeket egy kávézó vagy pékség üvege mögül. Sós és édes, fitnesz és hagyományos, töltött és natúr változatok illatoznak a péksütemények közül. A vendégek többségének megvannak a saját kedvencei és ezekhez ragaszkodnak is.

Kedvencek reggelire, uzsonnára

A zsemle és a kifli megunhatatlan klasszikusok, amikből ízlés szerint készített szendvics válik kirándulásra vagy csak egy hosszú iskolai, munkahelyi naphoz. Költséghatékony és finom egyszerre.

A kakaós csiga vezeti a kedvenc péksütemények listáját, hiába létezik belőle fahéjas vagy pizzás változat, a kakaós tekercs megunhatatlan slágertermék. Érdekesség, hogy a mai kakaós csiga feltalálását egy gödi cukrászmesternek tulajdonítják, aki az 1900-as évek elején sütötte meg az első, kakaós tekercset, kelt tésztából. Az édes finomság népszerűsége pedig azóta is töretlen.

Fagyasztottból frissen sült finomság

Egyetlen vásárlónak, vendégnek sem kell hoppon maradnia, aki friss kakaós csigát vagy egyebet álmodott meg magának reggelire vagy uzsonnára.  A fagyasztott termékek nem fogynak ki, csak időben sütőbe kell rakni őket és mehet minden a polcokra.

A Pájer Pékség teljes fagyasztott pékáru kínálata a franchise partnerek rendelkezésére áll. Kápráztassa el a vásárlóit minden egyes nap friss, melegen illatozó finomságokkal! Nemcsak korán reggel, hanem akár zárás előtt nem sokkal is kínálhat frissen kisült péksüteményeket a vendégeinek.

Keressen minket bizalommal és kérjen bővebb tájékoztatást arról, milyen feltételekkel és előnyökkel jár együtt a Pájer Pékség franchise partnerének lenni! A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, várjuk a megkeresését!